Wat kunt u verwachten van een chiropractie behandeling bij onze chiropractor?

onderzoek

1. Onderzoek

Tijdens het eerste intakegesprek zal uw medische voorgeschiedenis worden doorgenomen. Daarna volgt een postuuranalyse en een lichamelijk onderzoek. U kunt tijdens dit gesprek al uw wensen en vragen aan ons voorleggen. De specialist legt de manier van werken uit en het behandelplan wordt samen met u doorgenomen. U wordt ook direct behandeld.

overige-klachten

2. Intensieve fase

U wordt nu behandeld, om van de pijn of klachten af te komen. Er wordt bovendien ook gekeken naar de wervelkolom, het zenuwstelsel en het bewegingsbereik. Afhankelijk van het soort klacht en de gemaakte afspraken komt u gedurende een specifieke periode verschillende keren langs voor een behandeling.

424762842

3. Evaluatie

De vooruitgang wordt besproken met de chiropractor. Er wordt vervolgens opnieuw een postuuranalyse gedaan. Afhankelijk van de reeds behaalde resultaten wordt samen met u een nieuw behandelplan opgesteld, de tweede fase. Tijdens deze fase worden de oefeningen besproken die u thuis kunt uitvoeren.

587678655465

4. Stabiliseringsfase

De speciaal voor u samengestelde oefeningen die u mee heeft gekregen, moeten tijdens deze fase zorgvuldig worden uitgevoerd. De behandelingen met de chiropractor gaan vervolgens door. De combinatie van de behandelingen en oefeningen zorgen er voor dat de klachten verder afnemen. Op deze manier wordt terugval voorkomen.

427462874

5. Herevaluatie

U bespreekt de resultaten van de genezing met de chiropractor. Indien u nog vragen heeft, kunt u deze stellen. Samen met u wordt bekeken hoe toekomstige klachten kunnen worden voorkomen.

3143876164

6. Onderhoudsfase

De afspraken worden nu met een langere periode tussendoor ingepland. De behandelingen zijn nu bedoeld om de wervelkolom en het zenuwstelsel in optimale conditie te behouden. Door deze onderhoudsafspraken blijft uw ruggengraat in de juiste positie, blijft uw lichaam optimaal functioneren en komen uw klachten niet terug.

We Care Chiropractie

Plan nu uw behandeling bij de chiropractor

Laat uw klachten effectief behandelen door een chiropractor en maak nu uw eerste afspraak bij We Care Chiropractie. We staan voor u klaar.