Chiropractie kosten: onze tarieven

Bij We Care Chiropractie staat welzijn en effectiviteit centraal, niet de duur van een behandeling.

Tarieven in 2023

Behandeling Prijs
 Chiropractie scan € 30,-
 Eerste consult en behandeling  € 75,-
 Vervolgbehandelingen  € 60,-

Voor de behandeling van uw klachten of aandoening, kunt u een eerste afspraak telefonisch bij ons inplannen. De vervolgafspraken maken we vervolgens in de kliniek. Elk consult dient u na afloop per pin te voldoen. U ontvangt van ons daarvoor een factuur die u kunt indienen bij uw verzekeraar.

Geen verwijzing nodig

Voor het maken van een afspraak bij de chiropractor heeft u geen verwijzing van de huisarts of andere specialist nodig. U kunt bij ons direct een afspraak inplannen.

Vergoeding zorgverzekering

Chiropractie wordt niet vanuit de basisverzekering vergoed, maar wordt door de meeste zorgverzekeraars wel vergoed bij een aanvullend pakket.

Chiropractie valt over het algemeen valt onder alternatieve geneeswijzen of alternatieve beweegzorg. Daarnaast is het goed om te weten dat voor chiropractie géén verplicht (of vrijwillig) eigen risico geldt van € 385,- of hoger. Het eigen risico is alleen van toepassing op de basisverzekering. Het is ook mogelijk om een aanvullend pakket te nemen bij een andere zorgverzekeraar. Je bent namelijk niet verplicht om dit af te nemen bij je huidige zorgverzekeraar.

> Overzicht vergoeding per zorgverzekeraar.

Hoeveel behandelingen worden er vergoed?

De hoogte van de vergoeding en het aantal behandelingen kan per verzekeraar verschillen. Wij adviseren u om voor de exacte vergoeding contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

We Care Chiropractie

Plan nu uw behandeling bij de chiropractor

Laat uw klachten effectief behandelen door een chiropractor en maak nu uw eerste afspraak bij We Care Chiropractie. We staan voor u klaar.