We Care Chiropractie

Pijn of slecht kunnen bewegen is vaak niet nodig als de juiste behandeling wordt gegeven. Met een ervaren chiropractor en een deskundig zorgteam staan we voor u klaar, elke dag.

Andrew-lee chiropractor

Ervaren chiropractor

Chiropractor Andrew Lee behandelt onze cliënten van jong tot oud. In 2010 behaalde hij zijn titel Doctor of Chiropractic aan het Cleveland Chiropractic College. Na gewerkt te hebben in de Verenigde Staten en Duitsland is hij nu alweer enkele jaren in Nederland werkzaam. Een heel ervaren chiropractor waarbij de cliënten in onze kliniek in elk opzicht in goede handen zijn.

Afspraak binnen 24 uur!

Als u uw eerste afspraak bij de chiropractor van onze kliniek wilt maken, hoeft u alleen maar te bellen of te mailen. Wij hebben geen wachtlijsten en plannen snel uw eerste bezoek in. Hoe snel dat is, hangt af van de urgentie van uw klacht. In noodgevallen kan het binnen 24 uur, ook als dat betekent dat het in het weekend of ’s avonds is. In elk geval hoeft u bij We Care Chiropractie nooit lang op een behandeling te wachten.

Andrew Lee chiropractor

We Care Chiropractie

Plan nu uw behandeling bij de chiropractor

Laat uw klachten effectief behandelen door een chiropractor en maak nu uw eerste afspraak bij We Care Chiropractie. We staan voor u klaar.