We Care Chiropractie in Hoofddorp

Pijn of slecht kunnen bewegen is vaak niet nodig als de juiste behandeling wordt gegeven. Wij willen u die behandeling geven, bij We Care Chiropractie in Hoofddorp. Met een ervaren chiropractor en een deskundig zorgteam staan we voor u klaar, elke dag.

behandelkamer

Ervaren chiropractor

Chiropractor Andrew Lee behandelt onze cliënten van jong tot oud. In 2010 behaalde hij zijn titel Doctor of Chiropractic aan het Cleveland Chiropractic College. Na gewerkt te hebben in de Verenigde Staten en Duitsland is hij nu alweer enkele jaren in Nederland werkzaam. Een heel ervaren chiropractor waarbij de cliënten in onze kliniek in elk opzicht in goede handen zijn.

Fysiotherapeut & Acupuncturist

Zowel fysiotherapie als acupunctuur zijn heel goede aanvullingen gebleken op chiropractische behandelingen. Om klachten sneller weg te nemen of te verminderen, of als preventieve zorg. Is dit ook voor u aan te bevelen, dan bent u bij We Care Chiropractie in goede handen. In onze kliniek vindt u naast onze chiropractor, namelijk ook een fysiotherapeut en acupuncturist. Met alle zorg onder een dak heeft u sneller toegang tot de beste zorg!

Effectieve aanpak van pijn en andere klachten

Chiropractie is een bewezen aanpak die vaak al snel pijn en andere klachten kan verminderen of verhelpen. Deze geneeswijze bestaat al meer dan 100 jaar en is inmiddels veel toegepast, ook in Nederland. De manuele behandelmethodes zijn bewezen effectief, iets dan onze cliënten steeds weer ervaren.

Gratis parkeren en vanuit Hoofddorp overal dichtbij

We Care Chiropractie vindt u in Hoofddorp. We zijn dus makkelijk bereikbaar voor veel grote plaatsen in de regio, zoals Haarlem, Amsterdam, Heemstede en Utrecht. Met als extra voordeel dat u hier wel gratis voor de deur kunt parkeren!

Geen wachtlijsten: uw eerste afspraak bij de chiropractor kan al binnen 24 uur!

Als u uw eerste afspraak bij de chiropractor van onze kliniek wilt maken, hoeft u alleen maar te bellen of te mailen. Wij hebben geen wachtlijsten en plannen snel uw eerste bezoek in. Hoe snel dat is, hangt af van de urgentie van uw klacht. In noodgevallen kan het binnen 24 uur, ook als dat betekent dat het in het weekend of ’s avonds is. In elk geval hoeft u bij We Care Chiropractie nooit lang op een behandeling te wachten.

Chiropractor in Hoofddorp

Afspraak of vragen? Bel ons!

Bij klachten, pijn of een blessure kunt u ons altijd direct bellen. We maken snel een afspraak. En heeft u eerst nog vragen? Neem ook dan contact met ons op, we beantwoorden ze graag!