Behandel uw klachten effectief met chiropractie

Van rugpijn, artrose of ischias tot sportblessures, carpaal tunnel syndroom of Parkinson… Chiropractie is een effectieve behandeling van tal van klachten. Pak ook uw klacht aan en bezoek onze chiropractor. Meestal kunt u al binnen 24 uur bij ons terecht.

Twijfelt u of de Chiropractor ook in uw geval kan helpen?
We bespreken dit graag met u. Er is vaak meer mogelijk dan wordt gedacht!

Afspraak binnen 24 uur

Bij We Care Chiropractie kunt u bijna altijd binnen 24 uur terecht, ook in het weekend of ’s avonds als dat nodig is! De chiropractor staat op afspraak voor u klaar en in onze kliniek vindt u ook een fysiotherapeut en acupuncturist als onderzoek uitwijst dat een aanvullende behandeling voor uw klacht wenselijk is.

nekpijn-rugpijn

Pijnklachten

Pijnklachten beïnvloeden uw dagelijks leven en kunnen uw werkzaamheden, hobby’s en dagelijkse werkzaamheden flink verstoren. Of het nu hoofdpijn is, pijn aan uw rug, buikpijn of pijn door RSI, artrose of fibromyalgie, onze chiropractor behandelt deze en veel meer klachten met uitstekende resultaten.

Neurologische klachten

Sommige klachten zijn niet zozeer pijnlijk maar wel heel storend. Zoals epilepsie, de ziekte van Parkinson, vertigo of autisme. Wie deze of andere neurologische klachten heeft, vindt veel baat bij een chiropractor die ervaring heeft met de behandeling hiervan. Die chiropractor staat voor u klaar in onze kliniek.

Zenuwaandoeningen

Zenuwaandoeningen zijn heel divers, maar bijna altijd heel pijnlijk. Van het carpaal tunnel syndroom tot ischias maar ook MS of een aangezichtsverlamming. Elk ontstaat door een afwijking aan het zenuwstelsel zoals een beknelling of ontsteking. De klachten die hier het gevolg van zijn, worden goed en snel behandeld met chiropractie.

Sportblessures

Sportblessures ontstaan vrijwel altijd door overbelasting of een plots trauma zoals een val of botsing. In beide gevallen kan onze chiropractor de klacht effectief aanpakken. Belangrijker is natuurlijk om in de toekomst een dergelijke blessure te voorkomen, preventie is dan ook een essentieel onderdeel van onze behandelingen.

Essentieel als onderhoud van uw lichaam

Dat we klachten effectief behandelen is heel prettig als u daar last van heeft. Maar beter is nog om klachten te voorkomen. En dat kan met preventieve behandelingen. Door op tijd uw gewrichten en wervels weer recht te zetten of uw spieren te laten ontspannen, kunnen alle zenuwbanen ongehinderd doen wat ze moeten doen. En functioneert uw lichaam beter en langer zonder klachten. Chiropractie is er dus niet alleen voor behandelingen als u ergens last van heeft, het werkt ook als noodzakelijk onderhoud. Een wellness-behandeling waar uw lichaam u dankbaar voor zal zijn!

Maak een afspraak

Laat uw klachten effectief behandelen door een chiropractor en maak nu uw eerste afspraak bij We Care Chiropractie. We staan voor u klaar.

We Care Chiropractie

Plan nu uw behandeling bij de chiropractor

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling? Neem dan snel contact met ons op! Bij We Care Chiropractie staan we voor u klaar!